Столичен бизнесмен: Нищожеството Белобрадова накара жена ми да ме осъди за домашно насилие

payimage-592226-1280x853

Столичният бизнесмен Борислав Георгиев излезе с шокиращо твърдение в социалните мрежи, според което жена му го е осъдила за домашно насилие абсолютно невинен, подучена от депутатката от ДБ Елисавета Белобрадова.

Борислав, който заедно с настоящата си съпруга Оля произвежда изключително популярно сред бг-мамите био вино, твърди, че активистката стои в дъното на ряздялата с първата му жена.

Летящата Козила, както е известна Белобрадова, навила фитилите на благоверната му да го оскубе в съда.

Борислав и Оля

Ето шокиращото твърдение на Георгиев, направено във връзка с казус за попечителство над деца:

И аз съм го ял от Елисавета Белобрадова, заедно с бившата ми съпруга, които ме набедиха, че съм я насилвал. Организираха ми ограничителна заповед и ми заведоха дело за домашно насилие, без никога да съм докосвал жена си!

Тя ми изневеряваше и тя беше тази, която всъщност ме рита и блъска в лицето с глава, защото беше истерясала. Никога не повдигнах обвинения срещу нея… Но както и да е, това е минало, а Елисавета си остава долно нищожество за мен! Откакто я знам задаваше въпроса на бившата ми съпруга: „аз не мога да разбера ти какво правиш с тоя селянин…“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ