Никола Минчев изненада: Не е проблем след евроизборите да се разделим с ДеБъ

7 Dni Bulgaria24.01.2024
Парламент - заседание

Зам.-председателят на парламента Никола Минчев официално потвърди в парламентарните кулоари разпространеното по-рано прессъобщение, че той ще е водач на листата на ПП за европейските избори.

„Бих искал да благодаря за доверието, което ми бе оказано. Приемам тази номинация с голяма отговорност, тъй като си давам сметка за важността на тези избори“, заяви той в присъствието на съпредседателя на ПП Кирил Петков. Това са първи европейски избори за ПП и затова нашата цел е да имаме сериозно и качествено представителство в ЕП, подчерта Минчев.

„Нашата силна увереност е, че трябва да бъдем единни отново и да не разделяме гласоподавателите, които са ни подкрепили вече, както на парламентарните, така и на местните избори“, обясни Минчев.

Това, че оттук нататък в ЕП може да сме в различни европейски семейства и да се разделим, изобщо не засяга съвместното явяване сега, изтъкна още той. Според него е позитивен фактът, че могат отрано да стартират кампанията за евровота, за да достигнат до всички избиратели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ