Връщат убийцата Габриела Славова зад решетките!? Секретарят на МВР: Не са само двете, записът е ужасен

7 Dni Bulgaria25.01.2024
габриела-пеева

Очакваме прокуратурата да протестира домашния арест на Габриела Славова, обвинена за убийството на Пейо Пеев. Това заяви главният секретар на МВР Живко Коцев по БНТ. Той потвърди, че със заповед на шефа на социално подпомагане в район „Красно село“ двете деца на жената са настанени при майката на Пейо Пеев.  Заповедта била издадена на 23 януари, а мярката за неотклонение била преди това.

Коцев разясни, че разследването е започнало по сигнал на бащата на убития Пейо Пеев, който съобщил, че от 24 часа няма връзка със сина си. Разследващите действали незабавно. Самото престъпление било извършено в четвъртък вечерта, а колата била открита на Витоша в петък вечерта.

МВР имало симнение, че има замесени и други лица, затова в Софийската районна прокуратура се води дело за лично укривателство. По отношение на записа от камерите главният секретар каза, че не бил лицеприятен. Той бил с продължителност 3 минути.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ