Бойко се ядоса яко: Аз на Терзиев от ДС подлога няма да ставам! Некадърници такива, изтрепахте народа

1-82-1280x967

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не скри раздразнението си, че новите управляващи на София вече 4 месеца работят и постоянно са им виновни други, най-вече ГЕРБ. „Глоби, глоби, глоби“- това според него е решението на проблемите с почистването на столицата от снега, предвид вече сключените договори с фирми.

Борисов коментира и блокажа в Столичния общински съвет за избор на председател.

„Виждам абсолютна невъзможност този кмет и неговата клика да се справят. Непрофесионализъм, преписали са бюджета от Фандъкова, опитват вчера да правят номера“, ядоса се той и на вчерашните опити за избор на шеф в общината.

Той обясни, че избирателите са отредили на ГЕРБ да са опозиция.

„Насадиха ДС в София и се правите, че не са отрочетата на ДС“, гневен бе той. И отново помни как при назначаването на Дончо Барбалов за зам.-кмет Атанас Атанасов веднага поискал отстраняването му заради роднинските му връзки със службите.

„Сега цялото разузнаване стана управляващо в София, вие питате правим ли бойкот. Проявяват некомпетентност във всяка сфера – хората се изпотрепаха в леда, няма бюджет, няма нищо“.

Борисов изтъкна, че като бил кмет имал 62 съветници от различни партии и нито един „негов“, чак след 2 г. и половина имал мнозинство, преди това работел с чужди съветници.

„Едва ли не съм виновен, че Терзиев не може да се справи. Не сме отишли да се направим на подлога на ДС – тия, дето са убили дядо ми. Няма да го направим“, коментира той скандалите между ГЕРБ и ПП-ДБ-СС в София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ