Кобрата за новия на Андреа: Време беше! Живо и здраво да е това турче! С жена ми ще си отдъхнем

андреа

Връзката на Андреа и Емре Йозмен вече е факт и самата певица не крие, че е много влюбена и щастлива с турския актьор. Както знаем, Йозмен е сред най-харесваните мъже в южната ни съседка, а с нашата чалгаджийка се запознаха и харесаха по време на снимките на новия й клип.

Емре е с три години по-малък от Андреа, но това не е голяма разлика и изобщо не било пречка за двамата. Пък и не можем да отречем, че не му личи – актьорът изглежда доста мъжествен и по-зрял от възрастта си.

В крайна сметка, Андреа е щастлива, а мнозина се чудеха как ще реагира бившият й Кубрат Пулев. Знаем, че той е бил буквално единственият мъж в живота й за цели 13 години, а след като я заряза и си намери половинка в лицето на Розали Петрова, Андреа не миряса с години. Кобрата вече има две деца от Розали, но певицата не спираше да ги тормози с психичните си изблици… Докато не срещна Йозмен, разбира се.

Преди часове близки до Кобрата разкриха през смях, че боксьорът бил толкова доволен от новината, колкото и самата Андреа. Той се радвал като дете, защото най-после певицата щяла да го остави на мира и да продължи по пътя си.

„Време беше! Аллах да го поживи това турче и да му дава здраве, защото вече не знаех какво да правя. С жена ми най-после ще си отдъхнем“, рахатясал Кубрат Пулев.

Източник: Crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ