Кметът към маричанки: Браво, момичета! Просто сте страхотни, благодарим ви!

1983452

Кметът Костадин Димитров прие днес в заседателната зала на Община Пловдив женския волейболен отбор на Марица. През уикенда жълто-сините спечелиха своята девета Купа на България, след като победиха във финала ЦСКА (София) с 3:1 (25:22, 25:12, 22:25, 25:15) гейма.

„Пловдив се гордее с вас. Ние ще направим всичко възможно да ви помагаме все повече и повече. Загатвам само, че се надявам да направите нещо и за развитието на мъжкия волейбол. Благодарим ви! Браво, момичета, просто сте страхотни“, заяви Костадин Димитров.

„Ние сме горди от спечелената купа. Със сигурност хората си мислят, че апетитът намалява, тъй като стават доста титли и купи. Но ние ще продължаваме да пишем история и да се конкурираме с водещите софийски клубове в България. Благодаря на Община Пловдив за това, че винаги ни е помагала“, каза на свой ред мениджърът на клуба Борис Халачев.

„Аз съм един от най-големите ви фенове. Не съм пропуснал мач, както в Пловдив, така и навън. Напълнихте ни душата в Унгария, в София, така че в кръга на шегата ще кажа, че по-добре всички ваши мачове да са навън. Знам, че не всеки ден може да побеждаваш, но се надявам, че оттук нататък това, което сме си поставили като цел, ще го постигнем“, заяви председателят на Общинския съвет Атанас Узунов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ