Министър Калин Стоянов за бруталното убийство на Пейо Пеев: Тия 2 злобни жени може да с прикрили…

payimage-610683

По случая с убийството на Пейо Пеев през последните дни се говори много. Работи се активно по делото. Работи се версия за евентуална съпричастност на други лица за убийството и най-вече за прикриване на убийството. Това разкри министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, предава 24 часа.

„От това, което видях, не изключвам варианта тези две злобни жени да са самостоятелно прикрили всички следи“, коментира той относно случая.

Стоянов визираше двете обвинени – съпругата на жертвата Габриела Пеева и майка ѝ Красимира Трифонова.

Той коментира и случая: От самото начало ние заявихме, че ще бъдем критични както към себе си, така и към служителите на МВР. Категорично няма да допускаме ситуации, при които има немарливо, лошо или дори противоправно изпълнение на задълженията. Във връзка с инцидента в Стара Загора има двама отстранени, както и двама ръководители, които са отстранени.

Предстои евентуалното уволнение на други служители.

„От самото начало заявихме, че ще бъдем критични както към себе си, така и към служителите на МВР и категорично няма да допуснем ситуации, при които има немарливо, лошо или дори противоправно изпълнение на служебните задължения“, допълни министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ