Убийцата Красимира – раздирана от паник атаки в килията, реве непрекъснато. Наложило се е лекар да…

красимира

Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е получила паник атаки в следствения арест на „Г. М. Димитров” след задържането й, предава Lupa.bg, базирайки се на свои доверени източници. Тя ревяла непрекъснато и се наложило лекар да облекчава състоянието й с медикаменти.

Вероятно бившата консулска не можела да си прости, че се е оставила да бъде заловена. Не е прикрила добре следите си, подценявайки уменията на разследващите. Въпреки че са събрани достатъчно доказателства за престъплението й, тя продължава да мълчи за своите съучастници. За тях пръв заговори главният секретар на МВР Живко Коцев.

„Чакаме експертизите дали е имало други лица, съпричастни къмслучая и така да се изясни ролята на всеки един участник. Работим с хора, близки от обкръжението на двете жени“, обясни главсекът на МВР.

Едва ли е възможно след удушаването на Пейо Пеев двете жени сами да преместят трупа на задната седалка, след което Красимира Трифонова да закара колата му на Витоша и да я изгори. Със сигурност бащата на Габриела не е участвал в убийството, тъй като той отдавна е изгонен от семейното гнездо. Майката и дъщерята от години живеели сами.

Приятели на Пейо са убедени, че бившата дипломатка не за първи път посяга на някого. Те пуснаха снимка от нейното минало, на която тя е с шина на ръка. Дали не е светила маслото на някого или пък при битов инцидент е пострадала, се питат те.

Припомняме, че 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „Алеко” на Витоша на 18 януари. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Жертвата е била удушена, а след това пожарът – инсцениран. Обвинени бяха съпругата на Пейо – Габриела и майка ѝ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ