Къде гледаш, Хриси? Светлана Гущерова на ръба на анорексията: 39 кг съм, чувствам се добре

гущерови

„Тежа между 39 и 40 килограма, но категорично нямам анорексия. Пуснах си изследвания и докторът ми каза, че съм в отлично здраве.“

Това заяви пред „България Днес“ моделът Светлана Гущерова. Коментарът й бе по повод признание, с което Светлана шокира феновете си преди дни. В инстаграм профила си на въпрос: „Колко килограма сте?“, блондинката публикува снимка на кантара си, който показва 39 килограма. Потребителите се развълнуваха и заваляха негативни коментари и нападки срещу Гущерова.

„Това е болестно състояние! Имаш анорексия! Как имаш енергия да гледаш децата си? Как ставаш от леглото?“, са само малка част от съобщенията, които Светлана получи.

„Много хора ме питат как може да съм толкова слаба и казват, че е грозно, но аз харесвам ниски и фини жени и искам да изглеждам така. Поддържайки това тегло, се чувствам много добре. Свежа съм, бодра съм, а кожата на лицето ми е сияйна и изглежда страхотно заради режима на хранене“, разказа Гущерова пред вестника.

Диетата, която помага на Светлана да поддържа ниските си килограми, се състои в 18-20 часово гладуване през седмицата, един ден, в който моделката може да се храни с каквото и когато си поиска, и денонощие, в което не хапва и залък.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ