Актьорът Влади Зомбори призна за топлите чувства към тъща си: Обичам я, тя е страхотна

big_3fd7

Първи домакин тази седмица в „Черешката на тортата“ се оказа акторът Владимир Зомбори. Със своето непретенциозно меню, той бързо спечели одобрението на гостите си. Всичко, което сервирам, са неща, които ние си приготвяме у дома и много обичаме, посочи той.

Култовото признание на вечерта се оказа в края на вечерята при поднасянето на десерта. Влади приготви „сладък салам“ със сладко от портокали и карамел.

Гостите се изненадаха от десерта и посочиха, че всъщност той идва от Унгария. Аз съм с унгарски корени, така че няма случайни неща, пошегува се той.

Този десерт много ме умили, защото имах много силна връзка с баба ми, която през летните ваканции ме отглеждаше. Един от най-големите й специалитети беше салам – торта, тя така го наричаше, призна Цецо Елвиса.

А веднага след това признание Влади предложи на гостите към десерта лек ликьор, който е от неговата тъща. „Вишневия ликьор е от тъща ми, която е страхотна, аз я обичам, тя много ни помага. Клишето за тъщата е разбито на пух и прах, коментира актьорът, предава Петел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ