Деси Стоянова и Люба Пашова прекъснаха предаването заради Ники Ишков, едва сдържат сълзите си

79790_ 417x 815

От екрана на bTV телевизионната водеща Люба Пашова каза страхотни думи за напусналия този свят актьор и бивш президент на ФК Спартак Варна Николай Ишков. Тя прекъсна хода на предаването по сценарий и изрази почитта си към отишлия си приятел.

Пашова нарече Ишков „голяма морска душа“ и подчерта колко много и разностранни са били талантите му. Люба Пашова разказа за ранните му години като актьор и участието му в легендарния филм „А сега на къде?“, където е с бъдещи големи звезди от екрана като Мишо Билалов, Чочо Попйорданов и Николай Урумов. Николай Ишков много се гордеел със започналото тогава приятелство с легендарния режисьор Рангел Вълчанов, предава Петел.

Спортната журналистка разказа любопитна подробност. Във филма Ишков носи синя футболна фланелка на френския национален отбор. Оказва се, че тя е била съвсем оригинална и била носена в мач от играч на „петлите“. Ишков я получил като подарък и тя станала част от характера на героя му в един от най-обичаните български филми от 80-те.

Люба Пашова и Деси Стоянова специално изпратиха дълбокото си съчувствие и огромната си симпатия към съпругата на Ишков Нора и четирите им деца. Двете говориха от сърце и това наистина се усети в гласовете им. Макар че успя да овладее сълзите си, Пашова със сигурност разчувства зрителите и думите си за Ишков и истинската стойност на загубата му.

Останалите участници в „Преди обед“ актьорите Атанас Михайлов и Петър Дочев също се присъединиха в съболезнованията си по повод кончината на колегата им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ