Съседка заснела как прокурорското синче удря и поваля бащата на Луиза Григорова, истината се оказа…

луиза григорова, васил михайлов

Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, се разсърдил на съседка, че бил разпространен в социалната мрежа клип, на който се вижда как го удря прокурорският син Васил Михайлов. Това разказа комшийката му Зарица Димитрова в Софийския районен съд, където върви едно от делата срещу 19-годишния младеж, предава 24 часа.

Григоров и сина му Никола вече бяха разпитани по делото. Сега показания даде съседката. Тя заедно с приятели наблюдавали от жилището си спречкването между Михайлов и Григоров на 24 май 2022 г. пред пицария в центъра на Перник.

Васил ударил Григоров и той паднал на земята. Нейна приятелка заснела случката и после качила клипа в мрежата. Малко по-късно синът на Григоров Никола й казал да не разказва за случилото се. На предишно заседание баща и син обясниха, че Красимир се опитал да разтърве Васил и друг младеж, и тогава отнесъл удара. Той не е подавал жалба в полицията. Съседката и нейните приятели викали от прозореца към Васил да не удря Григоров. Васил пък им отговорил, че бил провокиран, защото мъжът ходел по него.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ