Йорданка Христова: Във „ВИП брадър“ предсказах войната в Украйна. Още през 2014г се притеснявах

Image_16945669_40_0

„В къщата на „ВИП брадър“ предсказах войната в Украйна, което е най-любопитното. Още през 2014-а казах, че се притеснявам от тези реактивни самолети, които прелитат над нас. След това Катя от „Ритон“ го постна в мрежата и каза, че баба Ванга пасти да яде пред мен.“

Това разкри пред „България Днес“ голямата певица Йорданка Христова. От вестника потърсиха любимката на Фидел Кастро за коментар, след като стана ясно, че „Биг брадър“ се завръща отново на екран.

Преди близо 10 години Данчето Христова прекрачи прага на къщата на Големия брат в 5-ия сезон на ВИП изданието.

Христова споделя, че си е изкарала повече от добре в къщата. Към днешна дата знаменитата певица не би се впуснала отново в подобно изживяване, но с интерес ще следи по телевизията новия сезон на обичания от нея формат.

„Когато участвах, бяхме една прекрасна компания, но на екрана излизаше съвсем друго. Има редактори, режисьори, има си сценарий, по който се работи и може да се манипулира. В къщата оцеляват такива като мен, с устойчива психика. Аз бях най-възрастната там, но не съм се възползвала от нищо във формата. Другите си правеха зъбите и някакви други процедури. Всички участници се изживяваха като звезди. Звездите и псевдозвездите се изживяваха като големи и безсмъртни. Те имаха свои договорки с редакторите и сценаристите. Даваха им указания в стаичката, но това си е нормално. Това е едно предаване, което гони рейтинг и трябва да има интриги, за да се гледа. Всички тези предавания се правят не толкова да се изследва човекът, колкото за шоуто. Колкото повече простотии има, толкова по-висок е рейтингът“, споделя Христова.

Друг звезден участник – Здравко от „Ритон“, също довери, че шоуто е манипулирано. Певецът и половинката му Катя бяха част от къщата в 7-ия сезон на ВИП изданието на Брадъра.

„Това е риалити формат. След като влизаш вътре, трябва да си подготвен и да спазваш правилата. Нашата професия е да правим шоу на хората. Както пише по филмите: „Лентата няма нищо общо с действителни лица и събития“. Просто „Биг брадър“ е едно шоу и не трябва да се приема на сериозно“, обясни Здравко.

Музикантът споделя, че с останалите от сезона – Кичка Бодурова, Иво Танев, Ернестина Шинова и други, се събирали редовно на сбирки. Само дето пандемията от коронавирус убила срещите им.

„В „Биг Брадър“ не бих участвал втори път, защото съм си същият и няма да направя нищо повече от това, което са видели зрителите“, довери още ритонецът.

Победителят от 4-ти сезон Орлин Павлов приятно се изненада да чуе, че обичаното риалити се връща на малкия екран. Хитовият изпълнител си създава хубави спомени в къщата на Брадъра, въпреки че признава, че било преди много време.

Тогава музикантът прибра награда от 40 000 лева, както приза и плакета „Любима звезда на България“. Певецът попадна и на специален гост – самата Памела Андерсън. Освен победата му сезон 4 остана и един от най-запомнящите се с предложението на приятеля на Мариана Попова – Ханес, за брак в къщата.

„Хубаво беше, но беше много отдавна“, спомни си пред вестника Павлов.

Самата Мариана признава, че изпитва доста смесени чувства към предаването, но генерално се радва за завръщането му.

„Предвид света, в който живеем, ще ми бъде интересно да видя отстрани хората. Хубаво е, че ще бъде обикновен Брадър, а не ВИП… Огромна доза психология има в това предаване, интересно ми е, ще го гледам!“, призна си поп певицата.

Колкото до новите участници, Попова вярва, че ще бъдат възможно най-разнообразни. „Познавам екипа и смятам, че те ще подберат изключително колоритни хора, за да може да е интересно. Това е хубавото на формата, че винаги събират различни хора на едно място. Така се разбира докъде сме стигнали с човещината, с емпатията и дали съществува още, или живеем в света на егото и нарцисизма…“.

Изпълнителката е категорична, че отново би се впуснала в подобно приключение. „Животът ни учи на интересни неща и от опита ми с най-голямо удоволствие бих участвала отново. На мен хората все още са ми много интересни!“, откровеничи тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ