Кака Лара разтърси ефира: Голяма част от българите са се превърнали в изтръпнал крак – все им е тая

кака лара

Популярната телевизионна водеща Лара Златарева коментира резултатите от проучването на „Тренд“ за доверието в политическите партии.

„Това проучване показва, че голяма част от българите са се превърнали в изтръпнал крак. В смисъл – все им е тая. Каквото и да се случи, положението е „не ми пука“. Това е нещо, което мен доста ме дразни, защото смятам, че в момента всички сме заложници на онази най-голяма група, и това са негласуващите. Хората, които и да се появи нова алтернатива, те пак няма да я харесат. Това са хората, които казват – „нищо не ми харесва, никой не си избрах“.

Не са си направили дори труда да видят какви са платформите и дали няма наистина някой, който да защитава техните интереси. За мен тези резултати са по-скоро тревожни. Хората не се интересуват, не им пука и са станали като изтръпнал крак – може всичко да им се случи, за тях вече е ежедневие“, каза тя в предаването „Пресечна точка“ по „Нова телевизия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ