Андролова: Радев такива ги надроби, че ще му сърбаме попарата години! И има арогантността да…

payimage-591008

Димитър Стоянов (Митьо смс-а) изглежда нелош човек, но напълно безпомощен в политиката и желанието си да помогне или да коригира Радев, когато греши. Митьо смс-а по провинциален почин говори страшни глупости за договора с БОТАШ. Договорът бил върнал България на енергийната карта. Тези хора добре ли са с умствените способности?!

Ние не получаваме никакъв газ през турската система, а плащаме по половин милион долара НА ДЕН. За януари вече е получена фактура в „Булгаргаз“ от БОТАШ за такса услуга (service fee) за 15 милиона долара! Някой може ли да обясни как плащането на такси срещу НИЩО ни прави енергийни слонове на Балканите? Основно ни прави енергийни невежи смешници. МНОГО Е ЛЕСНО, КОГАТО НАРОДА СЕ ИЗТОЧВА ОТ ШЕПА НЕГРАМОТНИ НАГЛЕЦИ! Без изобщо да се усеща какво става, защото бива успиван през медиите с потресителни лъжи. Които са защитени паралелно с липса на участие от прокуратура, служби и пр.

И тези хора се възпроизвеждат нонстоп през партийни проекти, които си финансират сами и ги размахват като чучела, те са техните опции за търгашество на политическия терен. Революционерът Радев такива ги надроби, че ще му сърбаме селската попара години наред. И има арогантността да си пуска слугите по телевизиите да обясняват колко е велик, и колко грандиозни дела е свършил за държавата. Митьо смс-а бил съветник на президента по отбрана и сигурност. Той може да съветва само жена си колко сол да сложи в манджата за обяд. Нищо повече.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ