Антония Петрова: Дреме ми какво говорите за мен! Живея като кралица, а вие като мишки

антония петрова

Ето защо почти никой не я понася, дори и тези, които се правят на нейни виртуални приятели в мрежата. Антония Петрова, която една съвсем обикновена перничанка, от години се изживява като кралска особа, пише Флагман. Преструвките и огромното й самочувствие може да залъгват по-наивните хора, но тези с интелект отлично знаят, че това издава само едно нещо – комплекси.

Няма друг човек, дори сред популярните личности, който така да се „фраска“ и изхвърля – вижте ме коя съм. Този път обаче съпругата на Ивайло Батинков прекали като пусна подигравателно фото в нета, с което казва на всички, че пет пари не дава за приказките и мнението им.

В това нямаше да има нищо лошо, ако колажчето тоцино не дойде само часове след статията, че Батинкови лъжат, че са канени на световни конференции в Дубай, а просто си почиват на разноски на фирмата си. Явно я е засегнало това разкритие, щом предприе контраатака, а?!

„Кои са тези, че ще ми държат сметка, бе?! Бедняци! Аз живея в лукс като кралица, а те са мишки“, нареждала Тоца пред познати, разкриват самите те.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ