Гергана водела дело срещу Нотариуса и първата му жена. После го развела и се омъжила за него

нотариуса

Застреляният от наемен убиец на 31 януари Мартин Божанов – Нотариуса се е оженил за съпругата си Гергана Грънчарова след съдебно дело за луксозен имот, което дългокраката брюнетка е водила срещу него и първата му жена Адриана.

Красавицата Гергана, нашумяла преди 10 г. с участието си в реалити шоуто „Къртицата“, където се залюби с победителят Емил Каменов, дава на съд през 2018 г. бъдещия си съпруг Мартин Божанов и първата му жена Адриана за баровска вила в село Карлуково, за чиято собственост претендира. Делото се води в Районния съд в Луковит, а докато съдебния процес за спорния имот се точи, Мартин Божанов се залюбва със съперницата си, развежда се с първата си жена Адриана, за да сключи впоследствие брак с Гергана, предава Лупа.

Катран в историята като от сапунен сериал слага самия Мартин Нотариуса, който, след като сменя жените си, настоява от съдията по делото за вилата в Карлуково – Владислава Цариградска, да промени съдебното си решение и да присъди спорния имот на новата му половинка. През 2020 г. съдия Цариградска подава сигнал във Висшия съдебен съвет, че е била заплашвана от Мартин Нотариуса и от негови приближени. Според сигнала на Цариградска, лице, доведено от Божанов в съдебната зала, отправяло поздрави за детето и съпруга й. „Това не беше единствения проблем, а дръзкото и арогантно поведение, което се случваше в зала“, твърди в сигнала си Владислава Цариградска.

Що се отнася до Гергана, след като красивата брюнетка се жени за Мартин Нотариуса през 2019 г., тя набързо завършва с отличие „Право“ в НБУ, а през пролетта на 2021 г. е назначена на работа в най-елитното полицейско звено – в ГДБОП, заемайки длъжността „младши разследващ полицай“. Само няколко месеца по-късно обаче на Гергана Божянова е отнет достъпа до класифицирана информация в ГДБОП. Тя е освободена със заповед на тогавашния министър Бойко Рашков по предложение на настоящия МВР шех Калин Стоянов, който в онзи период ръководеше ГДБОП. По-късно Божанова обжалва заповедта в съда и тя е отменена. Така е възстановена на работа през август 2022 г., но оттогава е в майчински.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ