Варненец се закани: Със сигурност няма да оставя нещата така

1988427

Варненец изказа публично възмущението си от ремонт, който в момента тече на неговата улица в кв. „Аспарухово“. По думите му, ремонтът е започнал и е трябвало да завърши само за 2 дни, но ситуацията е различна.

Публикуваме поста без редакторска намеса:

Искам да отправя своето възмущение към случващото се на ул. Деде-агач. Преди 2 седмици се започна строителна дейност, при която беше нужно да се изкопае огромна яма, дълбока около 2 метра под земята. По думите на работниците е трябвало да се свърши в рамките на 2 дена. Вече втора седмица ние всички, които сме потърпевши, тъпчем кал и мръсотия. Очаквам съответните органи да обърнат ВНИМАНИЕ, защото за мен ВСИЧКО ТОВА Е ПЪЛНА МАЛОУМЩИНА! Не е нормално да се почне нещо и в същото време да имат още 100 и няколко обекта и НАКРАЯ ВСИЧКО да остава недовършено. Със сигурност няма да оставя нещата така. Приятна и спокойна вечер пожелавам на всички!

Съседка коментира:

Изпреварихте ме с поста…

То защото не ни стигаше, че досега тъпкахме из калта от колите на “паркинга“ зад магазина на площадката, ами сега и тази свинщина вече 2 седмици. Последно “работници“ видях на 27ми януари. Тъпчем и газим кал и отпадъци от дейностите им, освен това на кръстовището на „Деде Агач“ и „Камчия“ се образува доста дълбок трап… Единственият бонус е, че някои от съседите по улицата упражняват малко уменията си за паркиране и най-после ще се понаучат малко “

Друг пита:

„Това в някое село ли е“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ