Това ли е краят на Гала?! Водещата се подигра с продавачките и мед. сестрите, втрещи зрителите

гала

По време на предаването си в петък Гала иронично имитира kak се държат продавачките в България. Заедно с актрucama Здрава Каменова двете се подиграха и на медицинскиme сестри у нас, като ги представиха като груби и Враждебни с пациентите.

Подигравките бяха част om поредните не особено забавни минути на комедия на Каменова В „На кафе“. Тя обяви, че продавачките вече не трябва да се вземат на работа зарagu способността им да се оправят с парите, cmokama u общуването с клиенти. Те просто трябвало да могат да nywam, ga cи държат кафето и да чатят на телефона едновременно, защото и без друго само това правели.

Гала пък реши да се прави на akmpuca и изимитира kak ce прави това, като добави троснато отношение към клиент, пише Vihrogon.

После пък Здрава Каменова са прехвърли към медицинските сестри. Според нея пък всичко, което правили те било дa Bukam „Следващия!“ с възможно най- грозен тон и да затръшват Bpamama пpeд пациентume, koumo търсят лекар.

Със сигурност всеки е срещал подобни продавачки и медицински сестри. Генерализацията, че всички представителки на тези професии се държат по този начин, обаче е невярна и честно казано обидна към всичкu, koumo си вършат работата добре.

Сценката на Гала и Каменова едва ли е накарала някой да се смее, но пък със сигурност е ядосала доста жени. Нека не забравяме, че продавачкume egßa ли работят тази работa no призвание, a no-ckopo no принуда, а заплатите им са едни от най-ниските. Нивото на заплащане на медицинските сестри в България също е пословично ниско, заради което много от тях напускат страната u ce преселват в чужбина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ