Забавен и скандален сезон: Ето кои са фаворитите за новия „Биг брадър“

Image_16965562_40_0

Тази есен един куп тик-ток звезди се надяват да влязат в къщата на „Биг брадър“ и да си премерят силите, уменията и лошия си език. Една от тях е Маг Папазов, който се очаква да е първият участник в шоуто. Очаква се ексцентричният магьосник да си има пререкания с транссексуалната Рашия.

„Биг брадър“ официално се завръща у нас след 6-годишна пауза. В момента вървят кастингите, като от Нова телевизия са пуснали анкетна карта с различни въпроси. Картата може да се попълни от всеки, който желае да участва в риалити формата.

Една от желаещите, която също ще си има работа с устатия маг, е претендентка за короната на „Мис плюс сайз“ Ваня Великова. Самата тя призна пред камера, че е жрица на любовта.

Очаква се новият сезон на предаването да бъде много забавен и много скандален. Други смятат, че трябва да се запишат за участие всички тик-токъри и всички инфлуенсъри, за да стане партито пълно, твърди България Днес.

Участниците в новата порция сеир ще са много различни и атрактивни. Сред най-спряганите имена са Нора Недкова, Владимир Кулагин, както и Здравко Василев, който спечели първия сезон на шоуто през 2005 година.

Кулагин, който е с пиперлив език, едва ли ще бъде допуснат до къщата, защото вече участва във „ВИП брадър“. Все пак феновете биха се радвали да го видят отново заради словесните му изцепки.

„Върнете ни ВИП-овете“, пишат още почитателите, които са настървени за по-големи зрелища. Защото, както си спомняме, най-голямо шоу правят известните и зрителите се побъркват да им видят резила.

Други фенове настояват в къщата да влезе Мартин Николов от „Игри на волята“.

„Най-якото риалити евър. Повече селяци да вкарате, за да е по-интересно“, гласи единият от постовете.

Засега от Нова телевизия отказват да обявят кой ще е новият водещ на предаването, но безспорно той ще е известен. От телевизията отказват и да назоват кога точно ще стартира предаването. Все още единствената информация е само рекламата за кастинг.

С нетърпение очакваме да разберем кои са новите участници и дали те ще оправдаят очакванията на зрителите за сеир и интриги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ