Иззеха повече от 200 грама наркотици при акция в Пловдив и областта

izzeha-poveche-200-grama-narkotitsi-pri-945

Повече от 200 грама наркотици са иззети през последните дни от служители на МВР в Пловдив и областта. В рамките на превантивната дейност за пресичане на престъпленията по тази линия, полицейски проверки са извършени на територията на Второ, Трето и Четвърто районни управления в Пловдив, както и на районните управления в Асеновград и Труд.

Сред общото тегло на конфискуваните високорискови вещества преобладава марихуана – над 158 грама. Около 50 грама са различните видове синтетична дрога, а също са иззети и над 45 грама прекурсори. Задържани са 16 мъже на възраст между 21 и 43 години. Под наблюдение на прокуратурата са започнати 14 бързи и 2 досъдебни производства.

При спецакция вчера полицаи от Трето РУ иззеха контрабандни стоки от частен адрес в Пловдив. В дома на мъж в квартал „Захарна фабрика“ униформените открили да се съхраняват 3400 къса цигари и 65 литра високоградусна течност, без платен акциз. По случая е започната проверка за престъпление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ