Гущерова трепери от страх след заплахите, тръгна с охрана: Светът става все по-лош!

светлана гущерова

Светлана Гущерова е била с охрана на събитието, на което преди няколко дни й присъдиха наградата „Майка на годината“, съобщава Hotnews.bg. От 7 години моделката не се беше появявала на светско събиране, като причината е известна на всички – омъжи се за Христиан Гущеров и роди четири деца едно след друго. Последното се появи на бял свят миналата пролет, а заради смелостта и геройството да бъде многодетна майка, я наградиха със статуетка.

Първата светска изява на Гущерова обаче е била под зоркия поглед на съпруга й Христиан, както и на още двама охранители. До тези мерки семейството най-вероятно е прибегнало заради заплахите, които Светлана получи в началото на годината. Тя подаде жалба в полицията, че е се страхува за живота си, след като са й се заканили да я залеят с киселина.

„Това е обратната страна на славата, за съжаление. Тя си има и нейните минуси. Винаги съм мечтаела да съм под прожекторите, но реално това е свързано и с много трудни и неприятни моменти. Светът, в който живеем, става все по-лош“, коментира неприятностите си Гущерова след ВИП-събитието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ