Галена в откровена изповед: Изоставяла съм децата си болни, но е трябвало да ходя на участия

галена

„Искам да се извиня на моето семейство, тъй като изпускам прекарано време заедно. Децата ми са имали нужда от мен през нощи с висока температура, но е трябвало да ходя на участия“, сподели фолкпевицата Галена пред Натали Трифонова в предаването „Кул-т“ .

Въпреки че изпълнителката не намира много време за своето семейство, Галена пак взима на сериозно мнението на своите малчугани: „Например, пускам им песен и ми казват „Мамо, тази песен не я пускай на някой друг“, или пък когато им харесва някое мое парче, винаги става много голям хит“, разказва артистката, на която е важно да чува мнението на своите деца.

Певицата тази година чуква 20 години на сцена. „Мислех за юбилея да направя концерт в „Арена София“, но не бях в идеалната кондиция. Искам да съм в перфектно състояние, за да направя такова голямо събитие, което ще ми е за първи път“. Вместо с грандиозен концерт, Галена реши да зарадва феновете си с предстоящ албум и специален календар, който се е раздал на томбола.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ