Диона изригна: Жал ми е за вас! Аз съм просветлена. Ползвам алкохол само за промивки

диона

Фолк певицата Диона изригна в социалния си профил в Инстаграм срещу хейтърите, позволили си да я корят за наркоицепката от последните дни, пише Intrigi.bg.

„Тази жестокост е емоционален отровен багаж, който хейтърите имат нужда да прехвърлят върху нещо/някого. Прозрачно е и даже ми е жал за такива тъжни създания. Мразят първо себе си, след това всичко и всички“, философства певицата. По нейни груби сметки именно този хейт е вдигнал рейтинга й с цели 38%.

В Инстраграм фолк фурията инициира анкета, в която последователите да й задават въпроси, на които тя публично да отговаря. Тя със сигурност си спести голяма част от въпросите и публикува само най-удобните за нея.

Попитана дали употребява алкохол, Диона заяви, че го използва за промивки – когато трябвало да си почисти раничка.

Появиха се и по-агресивни нападки, на които певицата от Бяла Слатина отговори в присъщия си махленски стил: „Плоска ще викаш на дясната си ръка, ако ти пусне… Няма да ти обяснявам какво е Бог. Аз съм просветлена… Стой си в стадото и не ме облъчвай с ниските си вибрации!!!“.

Припомняме, че преди 10-ина дни Диона бе хваната да шофира след употреба на наркотици. Тя оспори полевия тест, като се кълнеше, че не е взимала кокаин, а само Нурофен и Колдрекс. По-късно кръвната проба излезе положителна за алкохол и наркотици. Нея певицата още не е коментирала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ