Димитър Рачков удари кьоравото! Комикът лапна половин милион само за 7 месеца…

Димитър Рачков
Комикът Димитър Рачков, който е сред най-богатите и успешни артисти у нас, е заработил рекордните 500 000 лева само за 7 месеца. Сумата той спечелил от моноспектакъла „Забраненото шоу на Рачков“, пише „Уикенд“.

От март досега господарят на ефира е направил 13 представления в най-големите градове на страната, а билетите за тях се харчат като топъл хляб. 100-минутните комедийни представления на шоумена преминават при огромен успех, а залите се пукат по шевовете. Билетите на цени от 25 до 50 лева в зависимост от местата се  изчерпвали месец по-рано, а на черно входът вървял двойно по-скъпо. От едно представление Митко прибирал минимум 20 000 лева, а от големите спектакли си докарвал по близо 100 бона. Така общо е спечелил половин милион лева.

„Изкарал съм си всичко с честен труд. Работил съм здраво и не съм крал. Нека не звучи нескромно, но залите са пълни. За мен беше голяма изненада, защото винаги се съмнявам в това, което правя и дали е хубаво или не. Идеята за шоуто беше от преди 2 години, но се проточи във времето. Но и за емн беше изненада, че когато обявихме дата за представлението в НДК ми звъннаха да ми кажат, че онлайн е продадено за 90% от залата. На 18 септември, на рождения ми ден, ще съм в Плевен. Реших да си празнувам рождения ден на сцената. В спектакъла има специален скеч за Гала“ разкри по време на гостуването си в сутрешното предаване комикът.

Преди няколко дни по време на представлението му в град Бургас Рачков оженил двама млади на сцената. Преди спектакъла младоженецът му казал, че с булката са големи негови фенове и го помолил да й предложи брак по време на шоуто му.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ