Бунт в „Кой да знае“ срещу жената на Краси Радков! Зрители я гонят от телевизията

stanislava-768x494

Жената на Краси Радков – Станислава Ганчева, да бъде изхвърлена от телевизията. Това искат зрители след появата й в поредното предаване, ни в клин ни в ръкав. Оказва се, че никой не иска да гледа актрисата на екран и от бТВ вече сериозно се замислят дали не са сбъркали с поканата й в „Денсинг старс“, пише Intrigi.bg.

От два дни фенове на предаването „Кой да знае“ негодуват срещу участието й, а чашата преля, когато в снощния епизод Станислава се появи на мястото на капитана Христо Пъдев. Това озлоби зрителите, които решиха, че съпругата на Краси Радков е измесила актьора и вече тя ще е начело на отбора.

Всъщност половинката на Краси Радков няма намерение да заема за постоянно мястото на Пъдев. Той има ангажимент с участието си в театрална пиеса в провинцията, а Станислава е поканена временно с цел автореклама на „Денсинг старс“, където ще я гледаме съвсем скоро.

Оказва се обаче, че зрителите никак не симпатизират на блондинката и не одобряват присъствието й на екрана. „Защо натрапвате навсякъде нахалната и некадърна жена на халтураджията Радков?“, „Тая женица на Радков не се спря да се пробутва! Скучна и простовата, горката. Ако в състава остане тя, оставяме маминото Саше в кокошкарника“, „Г-жа Радкова не спира да “очарова” публиката. След като вчера се появи полугола в предаването, днес пак я гледаме да ръси тъпизми“, гласят само част от негативните и откровено обидни коментари спрямо Ганчева.

Фенове се заканиха да бойкотират „Кой да знае“, ако Станислава се появи още веднъж на мястото на Пъдев. Това буди въпроса как ще я гледат в продължение на няколко месеца в „Денсинг старс“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ