Какво й стана? Кремена Халваджиян е неузнаваема, близки притеснени: Вманиачила се е

кремена халваджиян

Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с липсата на всякаква суетност. Макар да има милиони в банковите сметки, Маги Халваджиян никога не се изхвърлял с маркови дрехи и луксозни коли. Дори напротив често неглижира външния си вид. Същото се отнася за сина му Бедрос и снаха му Алекс.

В криза на средната възраст обаче очевидно е влязла съпругата на Магърдич — Кремена Халваджиян, която е заприличала на порцеланова кукла след серия от пластики, пише Intrigi.bg.

Близки до фамилията разкриват, че стилистката от няколко години насам се е вманиачила по външния си вид и не можела да се примири с възрастта си.

Кремена се подложила на лифтинг на лицето, който е толкова драстичен и нескопосан, че веждите й са стигнали до челото. Заради изпъването на бръчките усмивката на Кремена е като вкаменена, често се забелязват и оттоци около очите. „Дори 33- годишният й син Бебо има повече бръчки на лицето от нея“, коментират в мрежата.

Залитанията на стилистката по пластичната хирургия са доста странни, имайки предвид, че двамата с мъжа й винаги са странили от светската суета. Самият Магърдич винаги е казвал, че се е влюбил в хипарския характер на жена си. Хипи стилът обаче няма нищо общо с напомпаните устни и изпънатите бръчки…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ