Рев раздира ефира! Грешен тест за наркотици донесе смърт и безпаричие на врачанин

мъж

Мъж загуби близки, работа и дом след пореден абсурд с фалшив положителен полеви тест за наркотици, представя репортаж на Румен Бахов от Нова тв. Човекът попаднал в капан да чака резултатите от кръвната си проба 7 месеца. През това време е претърпял сериозни щети – изгубил е работата си и имуществото си, докато чака доказателството, че е невинен.

„Заради фалшивия тест в Германия почина баща ми“, сподели през сълзи Лъчезар Лазаров пред Нова тв. Родителят се притеснил, че синът му е тръгнал по лош път, докато той самият е в чужбина. Бащата на Лъчезар починал от масивен инфаркт.

„Спряха ме от МВР-РПУ Своге, свалят ме от колата – първо тест с дрегер за алкохол – отрицателен, и след това някакъв тест, който беше вътре в колата“, разказва Лъчезар. Този тест излиза положителен за бензодиазепин. „Взеха ми книжка, номера и ме оставиха на улицата“, казва той.

Отначало не смеел да каже на баща си, за да не се притесни. „Но хорските приказки не спират, той чул и ми се обажда, пита ме по лош път ли тръгна“, добавя Лазаров. „След това от притеснение той получи масивен инфаркт и почина“. Животът ми се преобърна на 360 градуса, признава Лъчезар.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ