Мария Игнатова привикана като свидетел на Нойзи в съда. Стриктно го следят след пиянската изцепка

ивайло цветков нойзи, мария игнатова

Съпругата на Ивайло Цветков-Нойзи – Мария Игнатова, е била привикана като свидетел по делото срещу журналиста заради шофиране в нетрезво състояние. Макар тв водещата да не е била в колата, тя уверила съда, че това е прецедент в поведението на мъжа й.

Вчера прокуратурата излезе с официалното обвинение срещу Нойзи и той вече е подсъдим. Според обвинението Цветков е шофирал с 2,52 промила в кръвта, което се равнява на 2 литра вино, или близо 3 литра бира. Въпреки това, не се очаква журналистът да бъде съден строго, разкриват запознати. Причината е липса на предишна съдимост, пише Интриги.

Голяма полза изиграват социалното му положение и статутът на уважавана публична личност. Освен това съдът със сигурност щял да вземе под внимание публичното извинение на Цветков в социалните мрежи. С особено внимание се следи и поведението му след извършеното деяние. Това обяснява и защо Нойзи се покри след инцидента и замрази социалния си профил. Той не публикува никакви постове в социалните мрежи след официалното извинение.

По съвет на адвокатите половинката му Мария Игнатова също не споделя общи снимки, за да не предизвикват вниманието на съда. Очакванията са Цветков да получи условна присъда и парична глоба.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ