Ужасяваща находка край открит пазар в Бургас! Тялото на млад мъж лежи безжизнено на земята

170747547721491

Труп на млад мъж шокира бургазлии край пазара „Краснодар”, съобщава Флагман. Тялото е било открито около 10:50 ч. от южната част на открития маркет – на ул. „Цариградска”.

Касае се за тялото на човек на видима възраст около 30-35 години, което е лежало безжизнено с опряна в земята глава. Все още не е установена самоличността на починалия. Той е облечен в червено яке, с дънков панталон.

Според хора, живеещи в района, в последните седмици мъжът е бил забелязван да гравитира около компанията бездомници, която се върти от години около „Краснодар”. Няма данни човекът да е починал вследствие на скандал, не са установени травми по тялото, които да сочат за насилствена смърт. Работи се по няколко хипотези, като главната от които е прекомерна употреба на алкохол.

Трупът бе откаран с линейка към УМБАЛ-Бургас, където в отделението по съдебна медицина предстои да бъде извършена аутопсия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ