Трима пловдивски огнеборци с награди от конкурса „Пожарникар на годината“

trima-plovdivski-ognebortsi-nagradi-270

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов връчи награда за принос в развитието на пожарната безопасност и защитата на населението на комисар Васил Димов по време на провелата се днес в София церемония „Пожарникар на годината 2023“.

В националната надпревара отличия извоюваха още двама представители на Пловдивската дирекция – главен инспектор Петър Петров – началник сектор СОД, който стана подгласник в направление “Спасителна дейност“, а за победител в направление „Превантивна дейност “ бе обявен старши инспектор Йордан Михов – началник група ПКПД в сектор ПКД.

Само преди дни пловдивската пожарна награди най-добрите огнеборци под тепетата, като победителите получиха правото да участвам в националната надпревара.

Припомняме, че В РАЗДЕЛ “ПОЖАРОГАСИТЕЛНА ДЕЙНОСТ” в Областен етап на Национален конкурс “Пожарникар на годината – 2023” победител стана мл. инсп. Йовко Карагьозов – командир на екип в група „ПГ и СД“ на 02 РСПБЗН Пловдив.

Наградата в РАЗДЕЛ „СПАСИТЕЛНА ДЕЙНОСТ“ получи гл. инсп. Петър Петров – началник сектор СОД на РДПБЗН Пловдив.

За носител на наградата в РАЗДЕЛ „КОНТРОЛНА ДЕЙНОСТ” бе избран инспектор Кузман Ташев Дерменджиев – инспектор в група „ДПК и ПД“ на 03 РСПБЗН Пловдив.

Призът в РАЗДЕЛ „ПРЕВАНТИВНА ДЕЙНОСТ” отиде при ст. инсп. Йордан Михов – началник група ПКПД в сектор ПКД на РДПБЗН.

Отличието, което е в РАЗДЕЛ „КОМПЛЕКСЕН ПОБЕДИТЕЛ” в Областен етап на Национален конкурс “Пожарникар на годината – 2023” получи гл. инспектор Васил Димов – Началник на 01 РСПБЗН.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ