Настръхващ ужас в Сандански! Мъж нахлу в детски кът с пистолет и натиска спусъка

payimage-559243

Истински екшън се разигра посред бял ден в Сандански в петък. Млада жена преживя същински кошмар, след като в детския кът на парти центъра, който стопанисва, нахълтал въоръжен с пистолет мъж, съобщи Struma.com.

Инцидентът се разиграл около 12 часа на обяд. Изненадващо за Христина В. в центъра влязъл познатия и Костадин М., с когото имала връзка. Без да каже каквото и да било той опрял пистолета в слепоочието си, заявил, че ще се „гръмне“.

Чуло се прищракване, но пистолетът не гръмнал.

Жената запазила самообладание и влязла в схватка с мъжа, успяла да изтръгне оръжието от ръцете му и го скрила, след което изблъскала Костадин навън. Истинско щастие, е че в точно в този момент в помещението не е имало деца.

След като бизнесдамата се посъвзела е подаден сигнал в полицията и часове по-късно пишман самоубиецът е намерен и арестуван. Бил е пиян.

Установено е, че оръжието му е незаконно. По данни на запознати задържаният е зависим от алкохола и в подобни състояния е крайно агресивен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ