,,Възраждане“ към МВР: Няма да се съобразяваме с нарежданията ви! Българи, последвайте ни

426920264_945878760519774_2157009364638680187_n

Няма да се съобразяваме с институции, подвластни на чужди агенти. Така от „Възраждане“ отговориха на позицията на МВР, че при нов опит за незаконен протест на границата той ще бъде спрян.

Ето и цялата позиция на партията, оглавявана от Костадин Костадинов:

Конституционният съд погази Конституцията – основният закон на страната. Беше погазена демокрацията и правото на 604 000 български граждани на избор и глас.

Призоваваме МВР да се подчинява на законите в България и на българските граждани, чийто застъпник се явява „Възраждане“.

След извършеното закононарушение от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския народ, и е в ръцете на чуждите агенти. Това в пълна сила се отнася и за МВР.

„Възраждане“ няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. „Възраждане“ призовава всички български граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват разпорежданията на антинародната агентура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ