Нема ора! Копейкин извади стринки и бабички да блокират пътища, полицията ги пази от бой

7 Dni Bulgaria11.02.2024
ГКПП Гюешево - протест - Възраждане

Партия „Възраждане“ извади чичовци и бабички да блокират ГКПП Гюешево и Дунав мост 2. Причината е отказа на Конституционния съд за Референдума за запазване на българския лев.

„След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев,  организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията. Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена. Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет.  Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин“, твърдят от „Възраждане“.

Костадин Костадинов призова „всеки свободен българин да излезе и да протестира“.

„Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани. Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира – без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген…. Списъкът може да бъде продължен до безкрай. Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава! Време е за Възраждане на България!“, написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Никой обаче не го последва освен родата на част от активистите на Копейкин. Благодарение на полицията пък те не бяха набити от бесни шофьори, озовали се блокирани от шепа копейки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ