На шофьор му прилоша на Аспаруховия мост, случайни хора му се притекоха на помощ

7c92f0cac6cbdd0b4cf3a4c735f51d33-shofyor-spria-i-sleze-kolata-427

История, която показва, че човещината все още не се е изпарила от хората, трогна жителите на Варна. За нея разказва шофьор, който е преживял неприятен момент на Аспаруховия мост.

„Около 00,40 ч. в началото на Аспаруховия мост посока Бургас ми стана тежко в колата, докато шофирах. Спрях да подишам чист въздух и излязох от колата – спряха две коли, независимо една от друга млади момчета да помогнат.Нямаше нужда, но се зарадвах това означава, че все още има надежда. Браво, момчета, благодаря и продължавайте така, когато видите човек в нужда – помагайте.“, пише Здравко Павлов.

Хиляди варненци аплодираха действията на младежите, които са искали да помогнат.

„Прекрасен жест. Дано младото поколение е взело порядките от нашето по-старо, защото преди, ако ти се случи нещо такова, винаги все някой спира да помогне“, посочва А. Радкова.

„Само да ви кажа, че сте бил късметлия. Много рядко някой се отзовава така бързо на спряла кола. По-често биха ви освиркали и псували. Но и на мен преди много години, когато намерих колата си с умрял акумулатор, докато търсих помощ от приятели, спря едно момче и веднага ме пита имам ли нужда от помощ, даде ми ток и всичко беше точно за десет минути. Така че има и добри хора“, споделя Ивелина. Д.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ