От последните минути! Жесток челен удар край Криводол, линейки едва смогват с ранените

катастрофа

Две коли са се ударили челно край Криводол, има ранени хора, съобщава агенция BulNews. Жестокият инцидент е станал преди минути малко след изхода на града в посока Враца. Челно са се сблъскали „Сузуки“ и „Мерцедес“ с врачански регистрации. Ударът е бил толкова силен, че возилата са смачкани и са се завъртели на шосето.

Веднага след инцидента на местопроизшествието пристигнали две линейки – една от Враца и една от Криводол. „Мерцедес“-ът бил шофиран от мъж, който е прегледан на място и е насочен към болницата в градчето. По пътя обаче състоянието на пациента се влошило и линейката обърнала и тръгнала за Враца.

Другата кола е шофирана от жена, като е възможно с нея да е имало и друг човек, тъй като предното стъкло е счупено цялото. Тя директно била транспортирана към областната болница, тъй като състоянието ѝ било тежко.

В момента на мястото на катастрофата има патрул на полицията и пожарна. Движението е спряно, а колите се пренасочват по обходни маршрути.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ