Няма Гатьо, няма Кобилкина! Шеф Ангелов: Ще ги смачкам и ще им стопя лагерите в Хелс Китчън

шеф ангелов

Може ли да се стигне до бой в новия сезон в „Хелс китчън“? Въпросът изглежда малко несериозен, но всъщност не е, особено като се има предвид вече добре известният звезден отбор в кулинарното шоу. Ако някой си мисли, че проблемът в него е вечно мрънкащия „гладиатор“ Гатьо, значи е доста наивен.

Командосът от „Игри на волята“ може да е много устат, но далеч по-опасен е Китодар Тодоров.

Актьорът е толкова непредвидим в реакциите си, че при него не е ясно дали се шегува или е сериозен в доста от случаите.

От хипарската натура на Коцето Калки не може да се очаква агресия, но пък от метъла по душа Тома – кой знае? Така или иначе, в съвсем прясно видео шеф Ангелов даде да се разбере, че единственият, който може да си позволи да е агресивен е той, предава Vihrogon.

„Естествено, че ще ги навиквам, естествено, че ще ги смачкам и ще им стопя лагерите!“, това казва той в промото. И разбира се, не говори само за мъжете.

Алекс Гърдева няма как да си го върне за тормоза в „Ергенът“ на Виктория Капитонова, която победи в предния сезон на „Кухнята“, но пък може да си го изкара на тази рускиня, която й е под ръка – Наталия Кобилкина. А дали ще кипне ромската кръв на Бони, можем само да гадаем.

Възможните конфликти, крещенето и късането на нерви отново ще е главната емоция в „Хелс китчън“, това е повече от ясно. Гатьо вече записа промо, в което обещава да „насвива сърмите“ на всички, а красивата блогърка Изабел Овчарова и Алекс заплашиха, че ще го пратят на всеки, който не ги следва в Инстаграм.

Остава само да разберем дали агресивната реклама ще помогне „Хелс китчън“ да оцелее срещу „Денсинг старс“ по bTV.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ