Потрес! Арестуваха военнослужещ от Шумен, въртял нелегален публичен дом

payimage-614495

Под ръководството на Военно-окръжна прокуратура-Сливен бе проведена специализирана операция на Регионална служба „Военна полиция“-Варна, която доведе до разкриване на военнослужещ, участвал в дейността на нелегален публичен дом.

От декември 2023 г. до полицейското му задържане на 9 февруари т.г. военнослужещият от военно формирование-Шумен систематично предоставял на различни лица срещу заплащане помещения, негова собственост, за платени секс услуги, предава novini.bg.

При проведените на няколко адреса претърсвания от военни разследващи полицаи са били иззети писмени и веществени доказателства, обосновали обвиняването на извършителя в престъпление по чл.155, ал.3 от НК.

Наблюдаващият военен прокурор е постановил спрямо обвиняемия и мярка за неотклонение „парична гаранция“. Разследването продължава, предстоят разпити на свидетели, експертизи и други действия по разследването.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ