Простреляната Яница от Русе отвори фаталното студио: Моята мисия в момента е друга

qnica nikolova

Простреляната Яница Николова от Русе отвори фаталното студио за красота, в което мъжът й я преби и простреля.

Салонът започна работа вчера, а новината за връщане към нормалния начин на живот обяви самата хубавица, която успешно се възстановява след трагедията.

Драмата с русенката се разигра в студиото на улица „Плиска“ 1 в края на миналата година. 46-годишният съпруг на Яница – румънецът Мариан Алин, я пребива слага й белезници на ръцете и я прострелва с незаконно притежаван пистолет.

Жената е намерена в тежко състояние със значителна кръвозагуба. Откарана е в болница в Русе, където е оперирана цели пет часа. В началото на януари т.г. Яница претърпя и операция на гръбначния стълб в болница във Варна, като в момента провежда рехабилитация.

Красивата дама призна, че още няма да се завръща на работа, като ще я заместват други жени, пише ХотАрена.

„Ще ви помоля относно часове на мен да не ми пишете, тъй като аз график няма да имам. Моята мисия в момента е друга, насочвам силите и мислите си там и се надявам много скоро да се видя с всяка една от вас. Графикът за записване ще върви седмица за седмица. Обещавам, че за всички ще има час“, обяви Яница.

Часове след трагедията румънецът стрелец беше заловен. Мариан е открит в семеен автомобил, починал в резултат на задушаване от газове. От съжителството си с мъжа Яница има две деца – на 11 и 10 години. Най-вероятната версия за опита за убийство е ревност от страна на мъжа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ