Проф. Рачев блесна в ефир: Вижте ги! Здрави хубави дами, правят си баня. Карнавал на моржовете

проф рачев

И тази зима започна да се конкурира с миналата зима, която е втората по топлина зима, откакто се водят метереологични наблюдения. Да, ще има захлаждане, но на фона на онези 20 градуса от отминалите дни. Това заяви проф. Георги Рачев в ефира на bTV.

На картата на Свети Валентин нищо страшно не се очертава – и на открито, и на закрито. Ще усетите уникалното човешко чувство, наречено любов, направи романтичен анонс за утрешния празник климатологът.

Иначе над България се установява едно антициклонално време – полуоблачно, с малко слънце, с максимални температури – двуцифрени. А сме още средата на февруари.

В Родопите вчера имаше много валежи, днес обаче ще бъде друго – навсякъде е топло, нямаше сутринта и отрицателни температури, освен по върховете. Единственото място, където валеше сутринта, това беше Бургас.

В София ще е 10-12 градуса. Отново високи температури. Много топло време се очертава.

В Боровец също е хубаво времето. Сравнително топло е, температури от 3-4 градуса, в сряда ще е най-студено.

В Златоград имаше по-осезаеми валежи, но намаляват. Продължава да бъде сравнително топло и там. Вчера гледах поречието на реките Върбица и Арда – реките се пълнят.

Така че ще произвеждаме евтин ток, който ще ни го продават скъпо!, заключи проф. Рачев, цитиран от Блиц.

В Шабла ще е като между вратичките на супергигантски слалом. Правя леко отклонение, защото темата е голяма и абсурдна – да избираме между перки или туризъм. И най-важното – те щели да бъдат навътре… Абсурдно е!

Целият ток трябва да бъде изваден на брега, да има подстанции, кабели, а за това никой не повдига въпроса.

Иначе ще е топло и към морето, около 6-7 градуса. Вятърът също ще намалее.

В Горна Оряховица почти нищо съществено. В сряда не ми е много ясно как ще се получи този валеж, който ми го дават колегите на картата, но е напълно възможно.

Във Видин пък ще е още по-топло. Дай Боже да се прекъсне тази седемгодишна традиция да е по-хладно през март.

И да завършим с едни здрави хубави дами на една хубава възраст – това е от Балтийско море и те си правят баня. Направили са си един карнавал на моржовете. Здраве и нахилени физиономии!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ