Великата Мануела Малеева, жертва на тормоз: Борете се, потърсете помощ. Не е срамно

1-2

Мануела Малеева коментира във Facebook участието си в предаване по БНТ, в което разкри за психическия тормоз, на който е била подложена от неин бивш партньор в живота, който след раздялата опитал самоубийство.

„Когато съвсем случайно видях в интервю с Natalia Simeonova, че тя иска да направи проект на тема домашно насилие реших, че е дошло време да разкажа и моята история. Изведнъж нямах повече никакво колебание. Винаги съм знаела, че ще го направя, защото много ми се е искало, разказвайки това мое преживяване, да мога да помогна на някой (независимо жена или мъж) да се измъкне от капана, в който аз бях попаднала. Да вдъхна кураж, да покажа, че това може да се случи на всеки един от нас. Когато осъзнаете, че сте попаднали в такава ситуация потърсете помощ, говорете, не е срамно, борете с всички сили, защото никой не заслужава такова отношение.
Това са уроците на живота…които ни правят по-силни! А животът е наистина прекрасен!“, написа най-голямата от сестри Малееви и бивша №3 в световната ранглиста по тенис.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ