„Мис Силикон“ излезе от ареста: Оф, не е като 5-звезден хотел! Тези тестове са фалшиви

катрин йорданова

Имате много грешна информация. Това коментира „Мис Силикон“ Катрин Йорданова при излизането си от ареста, предава „Фокус“.

На въпрос дали тренира миската отговори: „Оф, не искам да коментирам. Да, ходя на фитнес и бокс. Не съм човек, който употребява наркотици и е престъпник! Знам, че тези тестове са фалшиви и на повечето хора им излиза кокаин!“.

„Беше ужасно в ареста, не е като в 5-звезден хотел. Няма да коментирам, автомобилът не е мой, не съм употребявала кокаин и това ще се разбере след кръвния тест. Не е излязъл, имате много грешна информация“, категорична бе Катрин Йорданова.

Тя каза още, че съжалява за клипчетата, които е качила.

Адвокатът й Кристиян Мирчев обясни, че към момента са предявени обвинения, че Катрин е шофирала след употреба на забранени вещества. „След като се запознаем с материалите по делото ще дадем по-обширно интервю. Определена й е гаранция твърде висока за такова младо момиче, което е безработно. Ще обсъдя възможност за обжалване. Каквото е станало – ще си понесе отговорността“, каза адвокатът й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ