Краси Радков награби да целува колежка в ефир, Алекс Раева изригна: Махай се оттук

big_11111a07

Доста се развихриха в снощното издание на „Кой да знае?“ актьорите, участващи в играта. Към отборите на Милица Гладнишка и Христо Пъдев се присъединиха Алекс Раева и Краси Радков, които успяха да скандализират шоуто. Либидото на участниците се вдигна след въпрос за корнфлейкса, който се оказа, че убивал сексуалното желание.

Това шокира двата отбора и водещият Сашо Кадиев.

След трудно успокояване на страстите последва сложен гущерски въпрос, на който след известни разсъждения Христо Пъдев отговори вярно. Той бе толкова убеден, че това е верния отговор, че предизвика всички да му целуват ръка ако е прав. Алекс веднага изпълни желанието му и целуна ръка, но Краси Радков използва повода да награби и нацелува устните на Гладнишка, обяснявайки „на мен корнфлейксът не ми действа“.

Актрисата прие с усмивка скандалните действия на комика и доста се дърпа, не изглеждаше да й е приятно поведението му. Това поведение на други места би предизвикало сериозен скандал, но все пак опитаха да замажат ситуацията. Краси бе изгонен от Алекс Раева с думите „Тоя не е ял корнфлейкс, махай се оттук!“.

Водещият Сашо Кадиев също опита да спре размяната на флуиди в студиото. „Всички започнаха да се целуват, ще почна да раздавам корнфлейкс. За един верен отговор всички се нацелувахме, кво става тука бе?“, закани се синът на Катето Евро.

Предаването не е сексуално, гледат ни деца!, предупреди по-рано Краси Радков, но именно той го превърна в нещо подобно. Опита да оправдае импулса си с думите:

Много ми е хубаво да общувам с умни хора, много!

След успокояване на страстите играта продължи и в крайна сметка той и Пъдев победиха Милица и Алекс във въпросите, като спечелиха 1900 лева за публиката, предава Vihrogon.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ