Европейският шампион Ангел Русев: Пак нямаме заплати! А президентът Маджид дори не ни поздрави

payimage-615466

Дори в разгара на чудесното представяне на родните щангисти на европейското първенство в София, скандалите и безпаричието продължават. Шампионът в категория до 55 кг Ангел Русев съобщи, че след успеха не е бил поздравен от президента на федерацията Ариф Маджид.

„За съжаление преди първенството отново имахме разделение, трудности, безпаричие. Получихме обещание от президента, но той дори не дойде да ме поздрави. А аз нищо не съм му казал или направил, това е напълно неочаквано за мен“, разказа при гостуването в bTV Ангел Русев.

„Звъняха на личната ми треньорка да дойде да ме награждава. Не знам каква е причината. Този месец трябваше да получим заплати, но…“, обясни още 22-годишният тежкоатлет, който вече има четири европейски титли.

Хаосът в един от най-успешните ни спортове продължава вече дълги години. В края на януари Маджид заплаши да подаде оставка, след като 13 клуба внесоха подписка за отстраняването му. По-късно той размисли, а петима от членовете на Управителния съвет подадоха сигнал срещу него за финансови злоупотреби в Софийската районна прокуратура, КПКОНПИ и Министерството на младежта и спорта (ММС).



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ