,,Гледката беше потресаваща“: Голф се вряза в мантинела, млад мъж загина на място

170806695757270

Млад мъж загина, друг е тежко ранен при тежка катастрофа в Айтос. Кървавата касапница е станала снощи малко преди 23 ч., съобщава Флагман.бг.

По първоначална информация лек автомобил Голф се е забил с бясна скорост в мантинелата на жп прелеза, който се намира на входа на града откъм София. На място е загинал млад мъж – на около 30 години, който е пътувал на предната седалка. Шофьорът е тежко ранен. Откаран е в УМБАЛ „Дева Мария“ с множество травми по цялото тяло. Към момента няма информация за състоянието му.

„Двамата приятели се движели от бензиностанция „Шел“ към Айтос. На входа на града, на жп прелеза, шофьорът е загубил управление и се е блъснал в мантинелата. Ударът е бил толкова силен, че колата буквално е размазана. На място е издъхнал седящият на предната дясна седалка 30-годишен мъж. Шофьорът, който също е около 30-годишен, е оцелял по чудо. Той е карал много бързо, буквално е летял по пътя. Настилката е мокра и хлъзгава и не е успял да овладее колата. Гледката беше потресаваща. Колата е размазана, но най-лошото е, че има и жертва“, разказа източник, който е участвал в огледа.

На място все още има полицейски екипи, които работят по случая.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ