Кадиев обиди Милица в ,,Кой да знае?“: Ти нямаш слаби страни! Личи ти, че обичаш хляб

кадиев

От старта на забавното шоу досега в „Кой да знае? не е имало толкова слаба вечер. И двата отбора изпитаха огромни трудности с верните отговори и едва ли не останаха почти без спечелени пари. Отбор Пъдев успя някак и то не без помощта на публиката да завърши със скромната сума от 900 лв, а отбор Милица отговори на един единствен въпрос и то отново човек от публиката.

Шегите иначе бяха на ниво, поне бе забавно. В епизода Сашо Кадиев не се посвени да се избъзика с Милица Гладнишка и нейната закръглена фигура.

,,Ти нямаш слаби страни“, обяви двузначно Кадиев, а Гладнишка веднага схвана, че не става въпрос за играта й в предаването, а за физическите данни.

,,Аз много обичам хляб“, обясни откровено Милица.

,,То ти личи“, не пропусна да захапе Сашко.

,,Като бях малка, си слагах хляб в кутия, нощем си отварях и ядях, макар че кутийката скърцаше“, призна откровено актрисата.

,,Не мога да спра да си представям малката Милица как яде хляб в 3 ч през нощта“, включи се в разговора и актьорът Христо Пъдев.

Въпросът предизвикал тази дискусия, която се прехвърли върху фигурата на Милица бе зададен към отбор Пъдев и бе свързан с хляба, предава Vihrogon.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ