Повишиха шефа на пловдивската пожарна Васил Димов в старши комисар

povishiha-shefa-plovdivskata-pozharna-390

Директорите на седем Регионални дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ са повишени в старши комисари. Министър Калин Стоянов лично им връчи заповедите.

Със заповед на министъра, директорите на Регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Бургас, Варна, Велико Търново, София, Стара Загора, Хасково и Пловдив вече са старши комисари.

„Отчитам натовареността на управляваните от Вас структури и сериозните отговорности, които носите за осигуряване на пожарната безопасност и защитата на хората“, изтъкна министър Стоянов мотивите за промяна на досегашното специфично название на длъжността комисар в старши комисар за ръководителите на седем от най-големите РДПБЗН.

Старши комисарите Николай Николаев, Тихомир Тотев, Красимир Кръстев, Георги Иванов, Стоян Колев, Николай Вълчев и Васил Димов управляват регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ с най-голяма щатна численост и покриващи най-голяма територия с наличието на обекти с повишена пожарна опасност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ