Патрашкова притесни зрителите с вида си. Появи се в ,,На кафе“ с тъмно петно на врата

патрашкова

Зрителите се притесниха за журналистката и панелист в „На кафе“ Кристина Патрашкова. По- наблюдателните забелязват в последните дни промяна. На врата на журналистката се вижда тъмно петно от едната страна, предава Vihrogon. Според хората, които редовно и внимателно гледат предаването на Гала, то не е съвсем от скоро там, но Патрашкова го е прикривала с грим, яки или шалчета. В последните две предавания обаче журналистката е спряла тези опити.

Малко странно е, че в „На кафе“ екипа често споделя доста лични и съкровени неща, но проблемът на Криси Патрашкова не е повдигнат до момента. Гала и екипа и завършиха седмицата, в която празнуваха рождения ден на водещата, а веднага след това деня на виното и любовта, във флиртаджийско настроение.

Дамите от екипа се постараха да бъде „горещо“ в студиото. Лора Капустина-Милев се появи с доста дълбоко деколте. Водещата на туристическата рубрика Гергана Змийчарова пък демонстративно се разходи из студиото, за да могат операторите да снимат перфектните и крака.

Най-големия флирт на Гала обаче се видя в четвъртък, когато тя без никаква причина мушна молива си в косата на любимеца си Дарин Ангелов. Закачката й беше леко инфантилна, но явно двамата вече са си толкова близки, че няма проблем да се държат като ученици.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ