Кой посини снахата на Халваджиян? Алекс Енева се появи лилави оттоци в „Капките“ (СНИМКИ)

алекс енева

Кой посини снахата на Маги Халваджиян? Този въпрос си задават фенове на „Като две капки вода“ след снощния лайф, на който Алекс Енева се появи в доста странен вид. Хореографката на „Funky monkeys“ бе с посинено лице и видимо оттоци, които дори тежкият сценичен грим не е успял да скрие, предава ХотАрена.

Светкавично се завъртяха различни конспиративни теории – от битов скандал, до нелеп инцидент по време на семейната почивка в Индия.

Най-вероятната причина за вида на бившата адреналинка обаче е скорошно посещение при дерматолога. Алекс видимо е уголемила устните си, които в естествения си вид са доста по-тънки. Твърде вероятно е и да се е подложила на неинвазивен лифтинг или друг вид интервенция, след която често се получават подобни насинявания по бузите и скулите.

Макар да са привърженици на хипи стила, във фамилията на Халваджиян често прибягват до модерните разкрасителни процедури на пластичната хирургия. Съпругата на Маги Халваджиян – Кремена, неотдавна също се подложи на няколко интервенции за опъване на кожата. Крайният резултат обаче не бе особено успешен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ