Баташова помете журито на „Денсинг старс“: Имах забрана да се движа! Вотът беше наказателен

боряна баташова

Първата отпаднала звезда от „Денсинг старс“ Боряна Баташова се появи доста кисела в ефира на bTV за да обясни къде точно се е провалила. Тя обаче директно обвини журито, а също зрителите, за бързото си изчезване от танцовата надпревара.

„Вотът беше наказателен!“, това заяви категорично вдовицата на Андрей Баташов. Тя и партньорът й на дансинга Калоян Иванов трябваше да се появят в „Тази сутрин“, но успяха да стигнат до ефира едва в „Преди обед“. Там те обясниха всички кои са всички „малки камъчета“, които са попречили на дуета им да продължи, предава Vihrogon.

Оказа се, че Боряна е пропуснала част от подготовката, защото е имала лекарска забрана да се движи. Тя паднала от същите стръмни стълби, по които се изтърси и друга „танцуваща звезда“ – Мила Роберт.

Калоян, който е един от най- опитните професионалисти в предаването и е учител и ментор на част от другите танцьори, се оплака, че е трябвало да танцува окабелен с микрофон. Той обясни, че това е било напълно безсмислено, а микрофонът паднал по време на танца и го разсеял. После от продукцията се усетили, че няма смисъл да затрудняват танцьорите и всички махнали устройствата.

Калоян Иванов обаче беше категоричен, че не трябва да се дават обяснения за една загуба, а тя просто да се приеме. „Така или иначе, помнят се само първите отпаднали и победителите“, пошегува се по този повод Боряна Баташова.

При гостуването й в „Преди обед“ обаче тя се оказа тотално засенчена от водещата Деси Стоянова. Тя много пъти е казвала, че е скарана с ритъма и не може изобщо да танцува. Петър Дочев и Калоян Иванов се хванаха да оправят това, но явно Деси просто не може да е добра във всичко. За сметка на това, трябва да се признае, че роклята за танци й стоеше перфектно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ